Bewindvoerders

André de Boer

Hellevoetsluis

Over André de Boer

Over André de Boer

Na de middelbare school (Atheneum A) ben ik bij een accountantskantoor gaan werken en heb ik een studie SPD gevolgd. Daarna ben ik 18 jaar hoofd administratie geweest bij een middelgroot bedrijf. Later heb ik een studie belastingconsulent bij het register belastingadviseurs gedaan en ben ik aan het werk gegaan bij verschillende administratie-belastingadvieskantoren en binnen mijn eigen administratie- belastingadvieskantoor.

In 2009 trok een advertentie van Rappórt, mijn aandacht. Via deze advertentie heb ik contact gezocht met Rappórt en overleg gehad met Anco Galesloot. Al snel zaten wij op dezelfde lijn der gedachten wat betreft bewindvoering. Vervolgens heb ik via Rappórt de opleiding tot bewindvoerder gevolgd en heb ik mij aangesloten bij de franchiseformule.

Sinds mijn start in 2010 is ons kantoor gegroeid tot een bedrijf met meerdere werknemers. In 2019 heb ik samen met mijn vaste medewerker Cees-Jan Mulder de huidige Vennootschap Onder Firma (VOF) opgericht.

Bent u op zoek naar een bewindvoerder in de regio Goeree-Overflakkee, Nissewaard, Hellevoetsluis, Westvoorne, Brielle of Rotterdam? Dan kunt u bij Rappórt Rotterdam Zuid terecht. Onze focus ligt hoofdzakelijk op de gemeentes ten zuiden van Rotterdam. U kunt bij ons kantoor terecht voor zowel beschermingsbewind als inkomensbeheer. Wij onderscheiden ons door een gedegen aanpak met een persoonlijke benadering.