Bewindvoerder Helmond en omstreken

Isabelle Droesen

Mierlo

Isabelle Droesen

Bent u op zoek naar een bewindvoerder in Helmond en omstreken? Dan zit u goed bij Rappórt Isabelle Droesen. Mijn werkgebied is Helmond, Mierlo, Geldrop, Eindhoven, Deurne, Nuenen en omstreken. Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen.

Over Isabelle

Mijn naam is Isabelle Droesen. Ik heb 15 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en deze kennis wil ik nu inzetten om u te helpen bij uw financiële situatie. Elke persoon is anders en iedereen heeft zijn eigen verhaal. Talenten, uitdagingen en persoonlijkheid. Iedereen heeft zijn eigen reden voor inkomensbeheer of om onder bewind gesteld te (willen) worden. Ik toon me graag betrokken en wil me verdiepen in de persoonlijke situatie van mijn cliënten. Wat past bij u en hoe kan ik u het beste helpen? Samen kijken we naar de mogelijkheden die er zijn om te zorgen voor een gezonde financiële situatie.

Het werk van een bewindvoerder

Bent u op zoek naar een bewindvoerder in Helmond die verstand heeft van cijfers en die zich verdiept in uw persoonlijke situatie? Neem dan gerust contact met mij op voor vragen of een kennismakingsgesprek. Ik hoor graag van u!

Vriendelijke groet,
Isabelle Droesen

Werkgebied: Helmond, Mierlo, Geldrop, Eindhoven, Deurne, Nuenen en omstreken