Bewindvoerder in Nijmegen en omstreken

Edwin Diersmann

Grave

Als bewindvoerder in Nijmegen en omstreken, helpt Rappórt Edwin Diersmann om de geldzaken van cliënten beter te regelen. Mijn werkgebied is Nijmegen, Arnhem, Oss, Grave, Wijchen en Cuijk. Mijn doel als bewindvoerder is om mensen te helpen bij het op orde brengen van hun administratie en financiën.

Over Edwin

Mijn naam is Edwin Diersmann. Na een carrière in de administratieve automatisering wilde ik graag meer voor mensen betekenen. Ik heb toen de studies Theologie en Religiewetenschappen gedaan. Mijn affiniteit met cijfers, samen met mijn wens om mensen in praktische zin bij te staan, heeft mij doen besluiten om bewindvoerder te worden.

Het werk van een bewindvoerder

In mijn rol als bewindvoerder help ik mensen bij het op orde brengen van hun administratie en financiën. Ik vind het mooi om te zien hoe daardoor onzekerheid over het bestaan verandert in vertrouwen in de toekomst.

Bent u vastbesloten om uw geldzaken beter te regelen en zoekt u daarbij ondersteuning van een bewindvoerder in Nijmegen en omgeving? Dan nodig ik u van harte uit om contact met mij op te nemen. Ieder mens is waardevol en heeft recht op een goede, betrouwbare bewindvoerder.

Met hartelijke groet,
Edwin Diersmann.

Werkgebied: Nijmegen, Arnhem, Oss, Grave, Wijchen, Cuijk e.o.