Bewindvoerder in Oost Gelderland

Salvatore Huikeshoven

Doetinchem

Salvatore Huikeshoven

Over Bewindvoerder Salvatore Huikeshoven

Zoekt u een goede, enthousiaste en betrokken bewindvoerder in Doetinchem of omstreken? Dan zit u goed bij mij. Mijn werkgebied is Oost Gelderland: van Aalten tot Arnhem | de Gelderse regio’s Liemers, Montferland en Achterhoek.

Achtergrond

Ik heb een financiële/administratieve achtergrond. Ik ben bijna 10 jaar actief geweest in de accountancy en heb ruim 20 jaar gewerkt in de (inter)nationale aannemerij.  Enkele jaren geleden ben ik voor mezelf gaan werken als financieel adviseur. Recentelijk heb ik me aangesloten bij Rappórt, waar ik me – met steun van mijn collega’s – inzet voor kwetsbare mensen, die door hun lichamelijk en/of geestelijke gesteldheid en/of door (dreigende) schulden hulp nodig hebben bij het op orde brengen en houden van hun financiële zaken.

Mijn werk als bewindvoerder

De bewindvoerders van Rappórt zijn open, helder en betrokken. U bent bij mij geen dossier met een nummer, maar een persoon, die ik graag op een professionele manier help. Met respect, vertrouwen en een gezonde dosis humor brengen we samen uw inkomsten en uitgaven weer in balans. Ik neem graag de complete zorg over uw geld en alle administratieve rompslomp van u over. U krijgt en houdt het overzicht. Dit geeft u rust, stabiliteit en zekerheid.

Contact

Heeft u besloten om uw geldzaken beter te regelen en zoekt u daarbij ondersteuning van een bewindvoerder? Of bent u dat van plan maar weet u niet precies hoe dit werkt? Misschien zoekt u een bewindvoerder voor een familielid of iemand anders die u kent?

Neemt u dan gerust contact met mij op, via e-mail of telefoon.

Met hartelijke groet,

Salvatore Huikeshoven

Werkgebied: Naast Tilburg, Oost Gelderland: van Aalten tot Arnhem | de Gelderse regio’s Liemers, Montferland en Achterhoek