Bewindvoerder in Zuid – West Brabant

Samantha Lamers

Roosendaal

Rappórt Samantha Lamers

Over Samantha Lamers

Zoekt u een bewindvoerder met een persoonlijke aanpak, neemt u dan contact op met Rappórt Samantha Lamers. Mijn werkgebied is West-Brabant, Zeeland en de eilanden Zuid-Holland-Zuid met Roosendaal als centrale focus. Bent u woonachtig in Zuid-Limburg, dan kan ik u ook van dienst zijn.

Als bewindvoerder wil ik graag iemands situatie verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld door het inzetten van beschermingsbewind of inkomensbeheer. Op één van deze twee manieren kan ik uw financiën beheren. Ik zorg voor een evenwicht in uw inkomsten en uitgaven. Zijn er schulden, dan kijken we samen naar de beste oplossing. Dat geeft rust in uw financiën en in uw hoofd!

Er is vertrouwen nodig om uw financiën uit handen te geven. Daarom vind ik het logisch om eerst vrijblijvend kennis te maken. Hebben we beide vertrouwen in de samenwerking, dan zetten we uw financiën op een rij. We maken dan meteen duidelijk hoe ik u het beste kan helpen.

Neemt u gerust contact op voor een kennismaking of informatie. Samen kijken we naar de beste oplossing voor uw situatie.

Graag tot ziens,

Met vriendelijke groet,

Samantha Lamers

Werkgebied: West Brabant, Zeeland en de eilanden Zuid-Holland-Zuid met Roosendaal als centrale focus.