Bewindvoerder in Zuid – West Brabant

Samantha Lamers

Roosendaal

Rappórt Samantha Lamers

Over Samantha Lamers

Zoekt u een bewindvoerder met een persoonlijke aanpak, neemt u dan contact op met Rappórt Samantha Lamers. Mijn werkgebied is West-Brabant, Zeeland en de eilanden Zuid-Holland-Zuid met Roosendaal als centrale focus. Bent u woonachtig in Zuid-Limburg, dan kan ik u ook van dienst zijn.

Als bewindvoerder wil ik graag iemands situatie verbeteren. Dat kan bijvoorbeeld door de inzet van beschermingsbewind of inkomensbeheer. Op deze twee manieren kan ik uw financiën beheren. Ik zorg dan voor evenwicht in uw inkomsten en uitgaven en voor de beste oplossing bij eventuele schulden. Dat geeft rust in uw financiën en in uw hoofd!

Het uit handen geven van uw financiën, als het niet meer lukt, vraagt om vertrouwen. Dat geldt zowel voor u als onder bewind gestelde, als voor mij als bewindvoerder. Eerst geheel vrijblijvend kennismaken, is dan een logisch begin. Krijgen we beide daar een goed gevoel bij, dan kunnen we daarna uw financiën op een rij zetten. Zo wordt snel duidelijk hoe ik u het beste kan helpen.

Neemt u gerust contact op met mij  op, dan maken we kennis en kijken we samen naar de beste oplossing voor uw situatie.

Graag tot ziens,

Met vriendelijke groet,

Samantha Lamers

Werkgebied: West Brabant, Zeeland en de eilanden Zuid-Holland-Zuid met Roosendaal als centrale focus.