Bewindvoerder in Breda en omstreken

Freek Dekkers

Breda

Freek Dekkers

Bent u op zoek naar een bewindvoerder in Breda en omstreken? Dan bent u welkom bij Rappórt Freek Dekkers. Mijn werkgebied is Breda, Roosendaal, Etten-Leur, Oosterhout, Moerdijk, Drimmelen e.o.. Ik help u graag om uw financiële situatie stabiel te krijgen.

Over Freek

Mijn naam is Freek Dekkers, ik ben geboren in 1976 en woon in Breda. Na mijn studie heb ik ruim 12 jaar met veel plezier in diverse financiële functies gewerkt. Van de Rijksoverheid tot een multinational. Het viel mij toen al op dat veel mensen dagelijks last hebben van stress over hun geldzaken en financiën. Als bewindvoerder help ik mensen met het op orde brengen én houden van hun financiën. Ik wil graag dat mensen rust en ruimte krijgen om zich (weer) te kunnen richten op de dingen die ze leuk vinden en waar ze goed in zijn.

Het werk van een bewindvoerder

In mijn werk vind ik het belangrijk om voor mijn cliënten bereikbaar, betrouwbaar en duidelijk te zijn. Ik houd van een eerlijke en open werkwijze. Bent u op zoek naar een bewindvoerder in Breda en omstreken of wilt u gewoon eens kennismaken? Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen! Ik help u graag om uw financiële situatie weer op de rit te krijgen en rust en ruimte te creëren voor de dingen die u belangrijk vindt in het leven.

Vriendelijke groet,
Freek Dekkers.

 

Werkgebied: Breda, Roosendaal, Etten-Leur, Oosterhout, Moerdijk, Drimmelen, Tilburg en alle omstreken