Bewindvoerder Den-Haag en omstreken

Frans van den Broek

‘s-Gravenhage

Frans van den Broek

Heeft u behoefte aan een bewindvoerder in Den-Haag en omstreken? Dan zit u goed bij Rappórt Frans van den Broek. Mijn werkgebied is Den-Haag (’s-Gravenhage) en omgeving. Ik wil u helpen om zorgen over financiële zaken weg te nemen en het leven weer leuker en overzichtelijker te maken.

Over Frans

Mijn naam is Frans van den Broek. Het grootste deel van mijn leven ben ik al ondernemer en heb ik verschillende bedrijven opgezet. Nu ben ik nog steeds ondernemer en werk ik als bewindvoerder. Daarbij sta ik mensen bij die op verschillende redenen moeite hebben met het regelen van hun geldzaken.

Het werk van een bewindvoerder

Tegenwoordig is het lastig om met een krap budget rond te komen en om je weg te vinden in alle regelgeving die er is. dat geeft mensen veel kopzorgen. Met mijn zakelijke en prgamatische aanpak wil ik die zorgen wegnemen en het leven van mijn cliënten weer overzichtelijker en leuker maken. Bent u op zoek naar een bewindvoerder in Den-Haag (’s-Gravenhage) en omgeving of wilt u eerst eens kennismaken? Neem dan gerust contact met mij op.

Met vriendelijke groet,
Frans van den Broek.

Werkgebied: Den-Haag (’s-Gravenhage) en omgeving