Bewindvoerder in Kampen en omstreken

Arjen Scheer

Kampen

Arjen Scheer

Zoekt u een bewindvoerder in Kampen en omstreken? Denk dan aan bewindvoering Rappórt Kampen. Mijn werkgebied is Kampen, IJsselmuiden, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen en Emmeloord. Ik ben een zakelijke bewindvoerder met een persoonlijke aanpak.

Over Arjen

Mijn naam is Arjen Scheer. Voordat ik bewindvoerder was, werkte ik als ondernemer in detailhandel. Ik heb in die tijd veel financiële kennis opgedaan en goede relaties opgebouwd. Mijn tijd als ondernemer zie ik als een leuke periode en ik kijk er met veel plezier op terug. Deze kennis en ervaring in financiële processen wil ik nu inzetten voor mensen.

Het werk van een bewindvoerder

Als bewindvoerder hecht ik veel waarde aan het maken van duidelijke afspraken waar beide partijen op kunnen vertrouwen. Uit ervaring weet ik dat dit het meest prettig werkt en dat cliënten dit ook de meest fijne manier van werken vinden. Dus bent u op zoek naar een zakelijke bewindvoerder in Kampen en omgeving met een persoonlijke aanpak? Neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Met hartelijke groet,
Arjen Scheer.

Werkgebied: Kampen, IJsselmuiden, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Emmeloord e.o.