Bewindvoerder Oisterwijk en omstreken

Margreet de Jong

Oisterwijk

Margreet de Jong

Een bewindvoerder in Oisterwijk en omstreken gezocht? Dan zit u goed bij Rappórt Oisterwijk. Mijn werkgebied is Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Waalwijk, Loon op Zand, Oisterwijk en omstreken. Ik wil mezelf onderscheiden door een gedegen aanpak met een persoonlijke benadering.

Over Margreet

Mijn naam is Margreet de Jong. Na een flink aantal jaren gewerkt te hebben in een commerciële omgeving, vond ik het tijd voor een wending. Ik zocht meer zingeving in mijn werk. Omdat ik net zoveel met mensen heb als met cijfers, ben ik bewindvoerder geworden. Veel mensen hebben tegenwoordig moeite met hun financiën. Dat geeft stress en dan zie je dat ze het moeilijk hebben. Het geeft dan veel voldoening als je verschil kan maken door die last van hun schouders te nemen.

Het werk van een bewindvoerder

Zoals eerder gezegd, wil ik mij onderscheiden door een gedegen aanpak met een persoonlijke benadering. Dus bent u op zoek naar een professionele, betrouwbare en betrokken bewindvoerder in Oisterwijk? Neem dan gerust contact met mij op voor een kennismaking.

Graag tot ziens,
Margreet de Jong

Werkgebied: Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Waalwijk, Loon op Zand, Oisterwijk e.o.