Bewindvoerder Tilburg en omstreken

Daniëlla Buijck

Tilburg

Daniëlla Buijck

Bent u op zoek naar een bewindvoerder in Tilburg en omstreken? Dan zit u goed bij Rappórt Daniëlla Buijck. Mijn werkgebied is Tilburg, Gilze-Rijen, ’s-Hertogenbosch, West-Zeeuws-Vlaanderen en omstreken. Ik help u graag om rust te brengen in uw financiële situatie.

Over Daniëlla

Graag stel ik me via deze weg aan u voor. Mijn naam is Daniëlla Buijck, geboren in Zeeuws-Vlaanderen en werkzaam als beschermingsbewindvoerder in regio Tilburg. Na mijn studie Nederlands Recht heb ik jarenlang bij aan adviesorganisatie voor agrariërs en bij de bestuursdienst van de gemeente gewerkt. Toen al koesterde ik de wens om werk te doen waarbij ik dichter bij de individuele mens zou komen te staan en waarbij de positieve resultaten van mijn werk sneller voelbaar zouden zijn. Het vak van bewindvoerder heeft me gebracht wat ik zocht.

Het werk van een bewindvoerder

Het doet mij goed om vanuit mijn werkervaring iets te kunnen betekenen voor mensen die door alle wettelijke en administratieve regels door de bomen het bos niet meer zien of die door andere omstandigheden in financiële nood zijn gekomen. Als u op zoek bent naar een bewindvoerder in Tilburg en omstreken of wanneer u om andere redenen nader kennis met mij wil maken, kunt u mij altijd telefonisch of per e-mail bereiken.

Met vriendelijke groet,
Daniëlla Buijck

Werkgebied: Tilburg, Gilze-Rijen, ’s-Hertogenbosch, West-Zeeuws-Vlaanderen e.o.