Over
Anco Galesloot

Over Anco Galesloot

Anco wil wil mensen uit de financiële problemen helpen en houden, dat drijft hem. Geholpen door zijn juridische achtergrond heef hij eerst als zelfstandig schuldhulpverlener gewerkt en geleerd hoe je mensen uit de schulden haalt. Daarna richtte hij een stichting op die mensen ondersteunt om uit de schulden te blijven. Stichting Budget is nog steeds een vertrouwde naam in Haarlem en omstreken.

Tegenwoordig heeft een op de vijf huishoudens financiële problemen. Dat vormt een groot maatschappelijk probleem. Om dat aan te pakken moet je samenwerken. Daartoe heeft Anco in 2010 de eerste landelijk werkende franchiseorganisatie opgericht op het gebied van beschermingsbewind en inkomensbeheer. Binnen Rappórt worden de krachten van de aangesloten bewindvoerders gebundeld. Zij werken samen en delen netwerk, kennis en vaardigheden om mensen financieel gezond te houden.  Dankzij Rappórt zijn al duizenden mensen financieel gezond en weerbaar gemaakt. Met recht kun je daarom zeggen dat Anco een gedreven en succesvolle ondernemer is in de financiële zorg. Iemand die mensen verbindt en enthousiasmeert om een steentje bij te dragen aan een betere samenleving.

In 2018 is hij mede-initiatiefnemer geweest van Budlr en heeft hij Mijnintake.nl ontwikkeld. Een platform waarmee een klant snel, veilig en makkelijk alle informatie verzameld die nodig is voor hulp bij financiële problemen. De hele papierwinkel van een financiële intake is daarmee verleden tijd geworden. Alle klanten kunnen meteen geholpen worden, ook als zij hun administratie niet op orde hebben.